BETFAIR TENNIS TRADER

May 03

Pssst…..

Nu flyttar jag verksamheten till http://betfairtennistrader.blogspot.se/ . Kommer skriva på engelska men tror inte det är något större problem för någon.

You can now find me writing on blogger (blogspot) instead of tumblr. You will find me @ http://betfairtennistrader.blogspot.se/

May 02

Byte av blogg verktyg

Tjena, har kikat lite på att byta blogg verktyg till blogger istället för tumbler. tycker att tumblr är mycket snyggare men tror blogger är ett bättre verktyg.

Försöker exportera materialet från denna sida till blogger men det går sådär just nu. Får lägga tid på de ikväll/natt.

Funderar även på att börja skriva på engelska igen. Det är en aningen roligare att blogga om man verkligen har några läsare. Jag kan se utifrån statistiken att man har några väldigt trogna läsare vilket är jätte roligt. Men ni är få, 4-5 st närmare bestämt. =)

Återkommer med den nya adressen, när jag är nöjd.

Ang. dammatcherna idag så är

Navarro’s och Pavly’s odds låga. Kanepis är för högt.

Kommer basera min trading därefter.

GL

May 01

Valborg

Sjukt att folk är lediga mitt i veckan. En annan jobbar varje dag istortsett. Men igår kväll så tog jag mig till göteborg och hängde en sväng.

Kom hem vid 11 tiden idag och vart lite sen med förberedelser i vanlig ordning. Som tur var…. var de bara 1 match igång och det är ju inga problem att handla och göra 3 andra saker samtidigt.

Handeln har gått bra idag. Blivit istortsett som jag förväntat mig i samtliga matcher. Trodde att Voskoboeva skulle stå upp lite mera mot Kutznetsova. Samt Korolev mot Kohlen. Trodde dock Kohlen skulle ta matchen men det är en annan 5a.

Just nu spelar Fognini och jag är förvånad att han inte tappat tålamodet än. Han verkar vara en förändrad man. Innan var de unforced errors till höger och vänster. Sitter just nu 0 på Fognini och 80k på Lorenzi. Verkar inte bli något magiskt i den matchen. Var kanske lite väl aggressiv med mitt plus från första set. Men mina tankar om “Viktigaste är inte att vinna utan att inte förlora” som jag så fint läst på en annan blogg för länge sedan.

Busta - Goffin går på efter Fognini. Och det är sista matchen för idag. Borde bli bra handel. Oddsen ligger rätt så de blir försöka hitta swingsen.

GL


EDIT: 15-40 till Lorenzi… JOBBA!

Hoppsan! Jag sålde av de mesta vid 6-5* till Lorenzi i andra set… Har lite kvar på Lorenzi. Tennis är ibland helt underbart….

Apr 30

Error….

Dubbel äsch… trodde jag hade skickat de här inlägget tidigare idag men här kommer de jag skrev imorse.

"Äsch hade skrivit en massa men det försvann…

Men Monica Puig fick LL som jag misstänkte. Jag följde dock matchen genom resultat tavlan. Det var lite jämnare än att hon bara gav bort matchen. Hon kanske inte visste om de själv. Tveksamt ändå.

image

Arvidsson går in i turneringen idag. Aningen lågt odds på Voskoboeva. Men inget jag bokar direkt. Avvaktar. Ser inte ut som att de kommer bli någon vidare handel på den matchen då likviditeten är mkt lägre än på de andra matcherna.

Får se om jag hinner komma ut med några tips idag. Jag vakna sent och det är fullt schema idag.”

Apr 29

Munchen (ATP) Oeiras (ATP&WTA)

Yes! Måndag igen och vi har en sån här skön mellan vecka återigen.

För tennis entusiaster är sånna här veckor inget man kanske ser framemot. Men handlar man på tennis så är de precis sånna här veckor man förväntar sig galna matcher och viktigast galna marknader. Så är de ju inte alltid dock men man går in i veckan och har sina aningar.

De håller till i Portugal och Tyskland. Det har bytt namn på turneringen i Portugal. Kallades förra året för Estoril Open och är en joint event där både herrar och damer tävlar.

Lite roligt att notera är att i finalen i Marrakech mellan Schiavone och Lino. De möts redan i första omgången i Portugal. Repris? Jag såg inte den matchen men, utifrån resultatet och match utvecklingen så verkade de varit en mindre kross. Oddset är 15-20 punkter lägre på schiavone inför denna veckas drabbning. Får se om de kommer till start, kanske passar då de gjorde så bra ifrån sig förra veckan.

Intressant är också kvalet idag i WTA Estoril. Jag vet inte vem som är högst rankad i kvalet men det det finns 5 platser in i huvudturneringen och det är bara 4 platser som fylls upp idag. Jag läste nånstans att Puig är högst rankad efter förra veckan. Så det innebär att hon skulle kunna vaska sin match mot Voskoboeva och spara lite energi. Något man bör kolla upp innan. Jag är inte 100% på att Puig är rankad etta bara så ni inte säljer huset osv. Hon kanske inte lägger sig heller. Annars var de på förhand en potentiellt fin match att handla på.

För att ge lite tips inför dagens matcher så har vi för låga odds på:

Damer:
Vesnina
Peer
Suarez-Navarro
Wickmayer (Tatishvili har dragits med en skada en längre period men ändå spelat. Fick till slut dra sig ur i Miami för smärtan var för stor dock)

Herrar:
Davydenko
Tursunov
Stakhovsky

Obs! De är förmodligen helt korrekt oddsen men ur ett trading perspektiv sett så är de för låga i min värld.

Sen har vi massa härliga matcher som kommer med all säkerhet svänga 2-3 gånger. Ha en fin måndag!

EDIT: litet skydd kohler ligger inne med. kan man röra sig med ett sånt ? Marknaden verkar inte tycka så iaf… handlat ner vesnina 10 punkter innan matchstart.

13.00: synd med likviditeten i vissa matcher men men så är de… Stakhovsky tappade lite fint. Även en fin swing i Vesnina matchen.

Apr 27

Lördagsgodis

Semi-finaler. Samt en drös med kvalmatcher ligger uppe på betfair. Det är inte mycket likviditet på kval matcherna. Men imorgon kan nog finnas lite klipp att göra för den vaksamma. Jag planerar att vara super bakis imorgon (hoppas inte) men blir nog ingen handel imorgon. Måste vara ledig nångång också………. eller?

Hur ser de ut idag då?

Bukarest: Båda matcherna ligger rätt. Matcherna diffar nån % från min värdering. Har inte sett speciellt mycket från denna turnering så har ingen direkt feeling vem som spelat bra eller mindre bra. Men båda matcherna känns som de har potential att svänga. Speciellt Mayer och Lopez.

Rosol - Simon är svår. Då de har då helt olika spelstilar. Men kan utveckla sig att bli en underhållande match.

Barcelona: Blir att boka båda favoriterna då de ligger för lågt båda 2 när jag kör dem genom datorn. Har inte heller sett mycket från denna turnering. Börjar att boka båda favoriterna iallafall och tar de från de.

GP de sar: 3-set paradiset. Många segdragna matcher. Tycker väl att oddsen ligger relativt rätt här från start. Scheepers borde vara relativt fräsch då hon haft ganska lätt matcher fram tills hit. Gillar inte att spekulera på hur de är fysiskt för det är rena gissningar och ingen substans.

Men de verkar vara riktigt slitsamt där nere. Underlaget gör att det är upplagt för jämna matcher. Kommer garanterat svänga så bara handla därefter. Man får helt enkelt ta den förlusten om nån går och tok vinner. Allt tyder på att de kommer bli jämnt.

Stuttgart: Marknaden ligger bra till här. Men det har varit mycket jämnare tillställningar än jag trott. Missat massa värde på sharapova tex. Sands är lite sensationellt i semi. Kul för henne dock som haft problem med skador. Har svårt här att avgöra. Båda favoriterna kan potentiellt köra över sina motståndare. Vilket gör att de är inte riktigt lika solklart att man bara bokar dessa. Men som sagt har missat massa värde på att inte göra de i veckan. Hinner bara med sharapova förövrigt. Kerber lär ha massa publikstöd vilket inte är ett minus.

Som vanligt ute i sista sekund. Tänkte jag skulle ha tid att räkna lite på stryktipset denna vecka. Då det är min tur att spela. Dagen börjar bara med en match så borde kunna göra de samtidigt!

Ha en fin helg!

Apr 26

Sköna fredag!

Ja då var de fredag. Men pga av regnet i barcelona så har vi ytterligare en dag men massa action.

Var inte riktigt beredd på att de skulle börja 10. så missade starten idag.

Nishikori vs Ramos. Nishikori är väldigt hög här rent matematiskt. Fattar inte riktigt men jag ger väl inte Ramos tillräckligt med grus credd helt enkelt. För det är inte första gången jag reagerar att Ramos handlas så lågt hela tiden.

Fortsätter allt eftersom dagen fortlöper.


11.29: Almagro vs Monaco: Korrekt odds här. Men förutsättningar för att de kommer svänga är goda. Mest troligt är ju att Almagro skulle kunna krossa Monaco. Men finns inget som riktigt tyder på de då han svajjat ofta de senaste.

I övrigt så ligger oddsen bra på herr sidan i Spanien. Så man får själv avgöra om det är en match som förmodligen kommer svänga. Så avvakta och boka spelare som tar ledningen om ni har anledning till att tro att de är stor risk till att matchen vänder.

14.11: inför damernas drabbningar…

Lino - Bertens helt ok

Espinosa för låg

Mladen alldeles för hög

Schiavone - Cornet. Fel favorit.

Lisicki för låg. Men den förstår jag mera då hon spelat bra och hon har hemma publik.

Sådär nu ska ni nog klara er idag…

Apr 25

Förfrågningar

Fått lite förfrågningar hur man kommer i kontakt med mig.

Det gör man per e-mail. Använder mig inte längre av Skype eller liknande då de tar alldeles förmycket fokus från mitt handlande.

betfairtennistrader@gmail.com är adressen om man har lust att diskutera något, Det får gärna vara trading/gambling relaterat eller om man nu bara har frågor.

Bra spelschema idag också…

Ja mkt matcher för att vara en torsdag. Känns som en grand slam första veckan torsdag.

13.00 Lite snabba tips, inga motivationer till varför. De har jag inte tid med.

Navarro för låg… men kommer trada båda vägar här.

Kanepi för hög, tänker försöka backa henne om hon tappar i början.

Kohlschreiber för hög.

13.15: Lino för låg, men inga pengar på den marknaden. Blir nog ingen handel där. Lär svänga.

Almagro ligger korrekt. Svårt att säga han har ju varit svajjig. Avvaktar. Då jag fokuserar på andra matcher.

15.22: Missa starten på kvitova men hennes SP för högt. Ivanovic för låg. Youzhny är säkert köpt…

15.35: Mladen för hög. Espinosa för låg… GL

17.00: Puchkova gav ju inget vidare motstånd mot Espinosa. Mladen krossade iaf. sköna dem är och handlar 800 ggr pengarna när mladen har match bollar… nu 5-3* Putinseva… shaky?

Schiavone - Halep är sjukhus odds. Fel favorit i min värld.

Panetta - Bertens samma visa här.

Resten av matcherna idag ligger alla bra till så då får man leta bjud odds. Då känner man efter och går igenom hur matchen förmodligen kommer att spelas. Om det blir jämnt. Tex mycket boll dueller brukar generera jämna och svängiga matcher. Ha en fortsatt fin kväll på marknaderna.

Apr 24

Onsdag

Har gått sådär, jag vet inte om jag sovit förlite de sista eller om jag håller på att bli sjuk men jag får inget gjort och har ingen energi. Har inget med tradandet. Det har gått riktigt bra, men att göra analyser “not so much”

Herrarna är igång för idag. Och rent spontant så borde favoriterna dimitrov och raonic vinna. Speciellt Raonic som spelat väldigt bra. Han är en mkt bra front runner också. Vasselin har inte varit bra de sista alls. Plus att hans underlag är inte riktigt grus.

Dimitrov har tagit jätte kliv och håller på att utvecklas att bli en riktigt bra spelare. I skrivande stund så bröt precis Robredo tillbaka i första set. Tog även första set starkt och bröt direkt i andra set? Vad händer?

Över till damerna där jag har bättre koll.

Pavlyuchenkova - Makarova. Vet inte riktigt vad som är anledningen till att oddset har driftat så mycket som de gjort. Jag tyckte att oddset låg rätt när linan släpptes. Kan vara pga av makarovas form samt inbördes möten att de vill ha 50/50 odds. Men jag avvaktar och förväntar mig en jämn match. Tradar utfrån detta helt enkelt. Lay på båda damer vem som nu tar ledningen. Det är förutsatt att båda är fullt friska.

Navarro - Wozniacki. Datorn spottar ut att wozniacki är lite för hög här. Inte mkt men lite. Denna drabbningen kan bli seg dragen helt klart alltså förväntar jag mig inte några 6-1 6-2 vilket är bra trading mässigt. Tar navarro första set så blir de så klart en back på Wozniacki men de beror helt klart på hur oddsen ligger också.

Fortsätter uppdatera under dagen förhoppningsvis. Igår var de galet mycket trading och de fanns inte riktigt tid.

12.58: Letar efter att boka Hantuchova … Johansson och putinseva blir att avvakta. Men den kommer förmodligen bli väldigt långdragen. Inga 6-1 6-2 där inte. (en traders mardröm ; )

14.50: Bokar vinci, magisk form på Vinci, men datan säger annat. Vinci skulle kunna vinna enkelt och de skulle kunna kosta detta. Får ta den smällen (finansiellt) om hon förnedrar även shedova idag. Som inte spelat bra de sista alls. Inte så given direkt som tex puchkova matchen var att förutspå. tycker de är lågt.. börjar med en liten lay.. fyller på allt eftersom.

Ganska lätt tradat idag förövrigt… om man ligger rätt… sen gäller de inte att bli girig heller. Det är ok att vara girig när man är pluss på en match och går för jackpot. Men initialt i inledningen av en match var inte de. Funkar bättre för mig iaf.

16.12: Tycker de pressar ner nieminen lite förmycke… Jag hoppar på Simon. Datan säger att de här är alldeles för högt. Finnens form är bra. Men detta ska vara fördel simon helt klart. Kommer förmodligen svänga bra denna match. Om inte så är de nån som under presterar.

16.23: Schiavone - Martic: Trada att de kommer svänga.. oddsen ligger rätt i min värld. Oj trodde de spelade i stuttgart. Blir väl lite fördel schiavone med de förutsättningarna. Martic vill gärna ha lite snabbare underlag likt de gruset som är i stuttgart.

17.23: Ska iväg och spela tennis jag själv här snart. Men Almagro Lay iaf. Paire gör jobbet i vanlig ordning… vänder dubbel break.. leder nu med 5-4 första set.. undra när han blir skit igen.

Apr 23

Tisdags Tennis Handel

Tjena, då var de tisdag och matcherna ska snart dra igång.

När det är 4 turneringar så tar de en stund att gå igenom alla matcher ca 100 st. Samma gäller Slams men det är lite lättare då de är samma turnering.

Vaknade nyss, men de blir nog lite löpande tankar angående matcher allt eftersom. Pinnacle hade inte kommit ut med sina opening lines i natt vilket var märkligt. Svårt att värdera matcher när man inte har något odds att värdera.

Finns en hel del att handla på idag helt klart den saken är säker iaf.

EDIT:

Nieminen har onekligen bra form men de blir att boka finnen mot Donskoy. Han är inte så bra eller jämn.

11.23: bara att boka Berlocq. 1-1 första set och de man får 1.40.

Apr 22

Måndag

Blir inga analyser idag. Kom hem från min underbara gastropi undersökning. Det var ungefär lika obehagligt som jag förvänta mig.

Har inte haft tid att göra all analys. Jag gör dem innan matcherna börjar här men det är så många som går samtidigt så hinner tyvärr inte skriva något idag.

Imorgon har jag ingen bokning hos doktorn så imorgon är vi förhoppningsvis i fas igen.